Download PSD skabelon

Download PSD-skabelon her. Hvis du vil vide, hvordan du skal eksportere dit billede fra photoshop skal du læse denne vejledning.

Billeder til Slideshows

Kort fortal
Billeder der vises i indholdet og som altså ikke er et forside billede vil blive vist 100%. Det vil sige at ligegyldigt hvilket format du uploader dit billede i, vil hele billedet vises.

Her er billedet lagt op i et meget meget bredt format men ikke særlig højt. Billedet vil prøve at fylde så meget som muligt men da bredden rammer siderne kan det ikke blive højre uden at blive beskåret.
Her er billedet til gengæld meget højere end det er bredt. Derfor kan billedet ikke blive bredere da billedet allerede er så højt som det kan blive.
Her er billedet lagt op i et 4:3 format og vil fylde maksimalt ud i højde og bredde, men der vil være grå sider da billedet ikke er i 16:9.
Hvis man gerne vil vise sit billede UDEN grå kanter i top og bund skal billedet ligges op i 16:9.

Billeder til slideshow, karruseller og generelle billeder.
Alle billeder som indlejres på en side vises I det ratio de bliver lagt op i. Hvis et billede er kvadratisk vil det blive vist kvadratisk på siden.

Slideshows og karuseller
Billeder går kant til kant når disse er i 16:9 format – fx. 2732px x 1536px. eller 1920x1080 eller 1366x769 eller hvilken som helst størrelse sålænge at det er 16:9.

Billeder der er mindre brede end dette vil blive vist centreret i slideshowet med grå baggrund til højre og venstre.

Her er der uploadet et kvadratisk 1:1 billede. Det bliver vist så højt x bredt som muligt,
Her er billedet uploadet i 16:9 format. Billedet er oprindeligt 1920px x 1080px-

Ratio
For at billedet vises i bedst mulig kvalitet, tilrådes det at holde billedstørrelsen og ratio præcis indenfor minimums eller maksimum- værdierne. Hverken mere eller mindre. Læs mere om ratio her.

Filformater
Billeder skal gemmes som JPEG eller PNG.
I tvivl om, hvornår du skal gemme som JPEG eller PNG?  
Følg denne guide

Flere indlæg